FAQ - Veelgestelde vragen

‘Deel je Verhaal’ is een platform waar mensen hun persoonlijke verhalen delen. Door ervaringen te delen, verbinden we gemeenschappen en inspireren we anderen.

Ga naar onze sprekerspagina om je aan te melden. Daar vind je ook meer informatie over het proces en wat je kunt verwachten.

Onze bijeenkomsten worden gehouden in het Cultuurhuis te Heerlen. Meer informatie over de locatie en routebeschrijving vind je op onze locatiepagina.

Ja, onze bijeenkomsten zijn gratis voor alle bezoekers.

Wij nemen privacy zeer serieus. Alle sprekers geven vooraf toestemming voor het opnemen en delen van hun verhalen. Daarnaast voldoen we aan alle AVG-voorschriften. Meer details vind je in onze privacyverklaring.

Je kunt contact met ons opnemen via het contactformulier op onze website. We streven ernaar om binnen 48 uur te reageren.

In het zeldzame geval dat een evenement wordt geannuleerd of verplaatst, informeren we alle geregistreerde bezoekers zo snel mogelijk via e-mail. Updates worden ook gedeeld op onze website en sociale media kanalen.

Ga naar onze editiespagina voor een overzicht van voorgaande bijeenkomsten met sfeerimpressies.

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons team te versterken. Interesse? Neem contact met ons op via het contactformulier.

Ja, we hebben enkele richtlijnen om ervoor te zorgen dat alle verhalen respectvol en relevant zijn voor ons publiek. Deze zijn te vinden op onze sprekerspagina.